Четирима пияни водачи са заловени от пътните полицаи в региона през изминалия уикенд, съобщи вчера говорителят на ОД МВР – Мирослав Стоянов.  Най-сериозна се оказала ситуацията с Б.Д.-22г. от областния град. В събота младият мъж се блъснал с управляваното от него „Пежо” последователно в паркирани товарен камион „Ивеко” и лек автомобил „Фолксваген”. За радост в резултат на инцидента няма сериозно пострадали хора с изключение на водача. Той бил настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на носа. Пристигналите на мястото пътни полицаи тествали Б.Д. с дрегер, като показанията на уреда били недвусмислени – 1.48 промила. Спрямо четиримата мъже се водят тях се водят две бързи и две незабавни производства.

Рано сутринта в събота екип на сектор „Пътна полиция” засякъл „Ровър” с водач пазарджиклията Х.Н.- 20г. Последвал тест с дрегер, при който уредът отчел 1.53 промила концентрация на алкохол.

Аналогични са и случаите с П.Г.-24г. от село Черногорово и Ж.Ж.-56г. от Стрелча. Те били зад волана на автомобилите си с 1.29 и 1.59 промила.