22futbol
Играчът и спонсор на Чико(Бяга) Георги Михайлов най-вероятно е щял да запази живота си, ако е бил с колан по време на фаталната за него катастрофа тази вечер. Това категорично мнение споделиха пътни полицаи озовали се на мястото на трагедията в местността „Бобата“ между селата Исперихово и Ново село, където около 18 часа в събота загина 35 годишният лидер на Чико.
Наш репортер научи, че катастрофата е станала след първия завой на спускане в посока Ново село. Там Аудито на Михайлов поднесло от мокрия участък и тръгнало към урвата. След няколко преобръщания колата се оказала върху една от ливадите. На място загинал Георги Михайлов, а стоящият до него бивш халф на Ботев и ЦСКА Николай Манчев, който обаче бил с колан останал абсолютно невредим.
Отзад пътували един от вратарите на Чико и бащата на Георги Михайлов, който е със счупена ръка и лека травма на главата. Пристигналият след около 20-25 минути екип на Бърза помощ – Пловдив само констатирал смъртта на Георги Михайлов, а останалите шокирани от преживяното пътници били откарани за преглед в Пловдив.
Както вече писахме, пътуващите отивали в посока Съединение за да гледат мача между Гигант и Несебър. Преди 2 месеца трагично загиналият нападател и спонсор на Чико(Бяга) празнувал 35 годишнината си, а почти 3 месеца по-рано стана за първи път и баща.