В нехарактерния за нашите географски ширини през месец септември час – 14,15, ще започне очаквания с голям интерес мач между Чико(Бяга) и ЦСКА. Срещата ще се състои в неделя на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик. От днес стартира продажбата на билетите за срещата от 6 кръг на Югозападна „В“ група.

„Заради телевизионното излъчване по Канал 3 мачът ще се играе от 14:15 часа на 13 септември 2015 г.”, съобщиха от ЗС на БФС. Билетите ще бъдат с цени от 5 лева за домакините и по 10 лева за гостите от столицата. По-високата цена за запалянковците на ЦСКА е заради охраната на полицията, която за разлика от мача с ФК Сарая няма да бъде поета от Община Пазарджик или Община Брацигово. „Говорим за 250 полицаи. Ще се радваме, ако излезем на „на нула” от мача.

Трудно бихме регистрирали печалба, както направи ФК Сарая, защото при нас всичко се плаща и то на номинални цени”, заявиха от ръководството на Чико. За справка ще споменем, че при идентичен мач тимът на ФК Ботев(Ихтиман) инкасира загуба от 7 000 лева за мача си с ЦСКА преди 2 седмици.

Билетите за двубоя вече се продават в бензиностанция OMV в Пазарджик, на центъра на село Бяга, а от утре и на мобилна каса в центъра на град Пазарджик на площад „Тортата“ до Часовника. В деня на мача на стадиона в Пазарджик касите ще са отворени от 12:00 часа и ще работят до началото на мача в 14:15.

Това ще бъде първи домакински мач на ФК Чико извън Бяга, а за феновете на ЦСКА това ще бъде второ гостуване на същия стадион след мача за Купата на България, в който те отстраниха ФК Сарая с 11:0. Феновете на столичния тим отново ще заемат същия сектор „В“ на стадиона.