С два гола преднина води в резултата ЦСКА в днешния мач с „Чико“ – Бяга. Костадин Хазуров е автор и на втория гол. Срещата приключи по този начин. Публиката аплодира ЦСКА и Чико. Следващият мач на отбора от Бяга ще играе на 20 септември с тима на „Германея“ – Сапарева баня.

Футболистите от ЦСКА признаха, че са постигнали трудна победа и са очаквали по-лесен противник. „Чико“ пък са леко разочаровани, но се надяват, че ще имат в бъдеще нова възможност да покажат по-добра игра срещу ЦСКА, макар и в София.

Наставникът на „Чико“ – Спас Спасов поздрави футболистите си за представянето им срещу ЦСКА, въпреки че неговият тим загуби.

„Стана добър мач. Не мога да упреквам футболистите. Пълни аматьори сме, тренираме три пъти седмично, а все пак това е ЦСКА. Момчетата показаха добра игра, държаха се мъжки, но ЦСКА е много над нас физически. Съдийството никога не съм си позволявал да коментирам, няма да коментирам и сега. Има си хора, които да ги коментират“, каза Спасов относно отсъдената дузпа в полза на армейците в 59-ата минута, чрез която те поведоха с 1:0.