izbori1пс215

С молебен за здраве и благополучие в емблематичната църква „Св.Св. Константин и Елена“ в Пазарджик започна късният следобед за симпатизантите и членовете на ГЕРБ, кандидатите за общински съветници и кандидат-кмета Найден Шопов.

28gerb3

Той пристигна в храма придружен от съпругата си София, която бе до него по време на цялата църковна служба. Около Шопов бяха и зам. областният управител Гинче Караминова и народният представител д-р Дончо Баксанов. След обреда отец Петър благослови начинанието на ГЕРБ – Пазарджик, а всички присъстващи се отправиха към щаба, който се намира на мястото на офиса на Пощенска банка срещу бившата Автогара.

Нулева толерантност към корупцията, прозрачно и ефективно управление на обществените средства, създаване на условия за развитие на средния и малък бизнес и привличане на инвестиции, нова бюджетна политика, оптимално намаляване на местните данъци и такси, това е малка част от ангажиментите поети от Найден Шопов и неговия бъдещ екип от общински съветници. Те също бяха представени пред присъстващите, както и кандидат кметовете за селата от общината.28gerb