izbori1пс215

Водачът на листата адв. Хари Харалампиев, заяви още, че Тодор Попов е успешен председател на Сдружението на общините в България, а да се пребориш за това вече е подвиг. Той е там защото има качества. Аз съм миньорски син и за мен предателството не е поминък , погледнете как съветниците от групата на предприемачите се разпръснаха във всички листи. В политиката трябва да има хигиена – завърши адвокат Харалампиев, по време на пресконференцията за представянето на листата за общински съветници на коалиция „Тодор Попов ЗА Пазарджик“.

30HARI

В листата на коалиция „Тодор Попов за Пазарджик“ са включени представители на голяма част от социалните и браншови групи пазарджиклии. Това е най – добрата рецепта за представителство на всички сегементи от  нашия град – каза кандидатът за кмет на Пазарджик Тодор Попов по врме на представяне на листата с 41 кандидати за общински съветници. Всички те са добри и успешни хора , от които очаквам успешни и добри дела . Водач е моят духовен баща и гуру адв. Хари Харалампиев. В листата са включени 11 жени, като всяка от тях е  доказан професионалист, заяви Тодор Попов. Втора в листата е Таня Димитрова – художествен ръководител на танцов състав „Чудесия“, тя е амбициозен и важен човек , защото работи с бъдещето на нашия град – децата.

30TANIA

Ценя и уважавам хората за това което са направили и заради това за трети път съм в инициативния комитете за издигането на кандидатурата на Тодор Попов. Харесвам го , защото е ангажиран с проблемите на културата , образованието и възпитанието на децата в нашия град, каза втората в листата Таня Димитрова. Тя е дългогодишен хореограф и художествен ръководител на танцов състав „Чудесия“, който се гордее с 22 поколения танцьори. „Чудесия“ са представители на Юнеско за България, като участват в множество проекти на Ирина Бокова, генерален директор на Юнеско. Съставът е носител на първи награди на най-престижните конкурси и фестивали в страната и чужбина. Били са представители на България и визитна картичка за гр. Пазарджик в над 40 държави. Таня Димитрова е преподавател на близо 250 деца и през годините се е доказала като деятел, активно развиващ културата и изкуството в Община Пазарджик.

Атестатът за един човек е неговата биография, допълни Тодор Попов. Нашата максима е, че трябва да видиш какво е направил и си правиш изводите, какво можеш да очакваш от него. В нашата листа всички са хора с биография. Всеки от тях е първо успешен човек, а след това е тръгнал да решава проблемите на града. Трябва да бъдем последователни, защото политиката е маратонско бягане, а не спринт на сто метра. Времето и нашите избиратели ще покажат кой е прав.

Местна коалиция «Тодор Попов ЗА Пазарджик» БЮЛЕТИНА №8

1. Хари Николов Харалампиев
2. Стоянка Ангелова Димитрова
3. Спас Димитров Иванов
4. Емилия Стоянова Спасова
5. Тодор Милчев Тодоров
6. Димитър Любомиров Петков
7. Георги Ангелов Георгиев
8. Румен Спасов Димитров
9. Атанас Николов Чолаков
10. Александър Красимиров Иванов
11. Петя Ненова Кирова
12.Златка Стоянова Грудева
13.Живко Стефанов Дишков
14.Александър Кирилов Шопов
15.Петко Стефанов Крондев
16.Живко Димитров Божилов
17.Красимир Манолов Темнилов
18.Георги Димитров Коприщенов
19.Альоша Стоянов Стоянов
20.Васил Иванов Попов
21.Иван Ненов Чолаков
22.Георги Илиев Гатев
23.Атанас Рангелов Стоенчев
24.Атанас Георгиев Василев
25.Десислава Ангелова Тодорова
26.Заприн Илиев Илиев
27.Венелина Ангелова Георгиева
28.Иван Стойчев Димитров
29.Нерсес Каприел Ширинян
30.Здравко Георгиев Дингилев
31.Емилия Сотирова Апостолова
32.Ангелина Спасова Янкова
33.Надя Христоскова Фърцова
34.Веселка Георгиева Ядкова
35.Стоян Запрянов Коцев
36.Емил Димитров Димитров
37.Георги Цветанов Стойчев
38.Ирина Благоева Петкова
39.Васил Илиев Недков
40.Илиян Владов Порязов
41.Борислав Ангелов Димов