izbori1пс215

Имаме амбициозна, реалистична и напълно изпълнима програма за развитието на всяко селище от общината“. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Лесичово инж. Серьожа Лазаров при откриване на предизборния щаб в центъра на с. Калугерово и поставяне началото на предизборната кампания. Преди това инж. Лазаров, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства, както и много симпатизанти участваха във водосвет за здраве и успех отслужен от отец Ангел в църквата „ Рождество на Пресвета Богородица“ в с.Калугерово. Новооткритият предизборен щаб се оказа тесен да събере всички присъстващи за откриване на предизборната кампания.

„ Направихме много за община Лесичово през изминалия мандат. Хората го оценяват, но трябва да продължим да работим и да надграждане постигнатото. Ние сме първокласен отбор, знаем какво можем и как да го направим. Ако жителите на община Лесичово ми гласуват отново своето доверие за втори мандат, след 4 години седемте селища от общината ще са изцяло променени. Можем да го постигнем и сме амбицирани да го направим”, заяви пред насъбралото се множество инж. Серьожа Лазаров.

Той си пожела победа още на първия тур на местните избори за кмет на общината, 7 общински съветници от ГЕРБ в бъдещия Общински съвет на Лесичово и 5 кметове на населени места.