Уважаеми съграждани, скъпи приятели,

Преди един месец влязох в състезанието за община Пещера, защото не ми е безразлично какво се случва тук. Поех тази отговорност, защото община Пещера е нашият дом и може да бъде по-чиста, перспективна и подредена. През този един месец се срещнах с много хора – с учители, лекари, спортисти, културни дейци, младежи, пенсионери, предприемачи.

Чух идеите им, чух проблемите им, защото за мен хората в община Пещера са важни. Срещнах се с всички вас, за да ви изслушам и за да ви кажа какви ангажименти поемам пред вас. Благодаря ви, че бяхте чистосърдечни с мен. Че споделихте какво ви харесва и какво не ви харесва, какво искате да се случи още в родното ни място, така че да живеем добре.

Отвърнах ви със същата честност и откритост. Защото ще работя с цялото си сърце и душа да направим нашата община по-добро място за живеене. С асфалтирани и светли улици, с чисти паркове, с нови спортни детски площадки, с модерен център и хубави квартали.

Някои казват, че община Пещера е пропуснала много, аз казвам обратното – на Пещера, Радилово и Капитан Димитриево им предстои много. На 25 октомври ние сами правим избора за собствения си живот, за собственото си добруване през следващите четири години. Затова е важно да избираме. Да избираме хора, с които можем открито да говорим, на които можем да разчитаме и които могат да изпълняват поетите ангажименти.

Защото няма значение кой коя политическа партия представлява, коя политическа партия управлява – важно е човек да има желание и воля да работи. Животът е устроен така, че трябва всеки ден да правим избор. Вярвам, че в неделя 7 е изборът, който си струва. 7 за община Пещера. За нас. И за децата ни. Вярвам, че и вие вярвате!

С уважение: Йордан Младенов, кандидат за кмет на община Пещера