izbori1пс215

Лидерите на АБВ, Движение 21 и Реформаторски блок в Пазарджик застават зад кандидаотурата на Найден Шопов от ГЕРБ на предстоящия в неделя балотаж. Подкрепата за него бе лично заявена от Атанас Шопов, зам.председател на Първановата партия за областта, Елена Костова – Петкова – областен председател на Движение 21 и Малина Консулова – Златева от Реформаторски блок.

Тримата единодушно порицаха досегашния общински модел на управление и декларираха, че призовават своите съмишленици да гласуват в неделя, за да се сложи край на деструктивното ръководство, което не зачита законите на страната.

Предстоящият балотаж е от огромно значение за хората в Пазарджик и хората, които живеят в селата на нашата община, в лицето на Найден Шопов ние виждаме човекът, който може да каже „Баста“ на това управление, каза Елена Костова – Петкова. Тя заяви, че достатъчно дълго сме живели във фервата на Тодор Попов и не иска повече това да се случва.

Цялото общество видя, че ние застанахме срещу модела „КОЙ“, който се репродуцира от нашата община, по тази причина Тодор Попов не може да бъде нашия кандидат, още пожвече, че на национално ниво Реформаторски блок е коалиционен партньор на ГЕРБ, това е допълнителен стимул да заявим подкрепа за Найден Шопов, заяви Малина Консулова – Златева.

Време е да върнем децата си в България, вместо да говорим с тах на Вайбър и по Скайп, каза Атанас Шопов от АБВ. Тук съм, за да дам пълна подкрепа на Найден Шопов. Призовавам тези, които не излязоха да гласуват миналата, да го направят в тази неделя.

Благодаря горещо за подкрепата и се надявам, че всички заедно ще променим ненормалната управленска система, която си позволява да нарушава джентълменските изборни процеси, категоричен бе Найден Шопов. научих, че два автобуса с избиратели са пристигнали в Дебращица, но са си тръгнали след като телевизията показа как чужди хора са гласували в Мирянци.

Срам ме е за нас, чужди хора да решават нашето бъдеще. Очаквам в неделя нови манипулации, но и това да бъде последният ден, в който те се случват, повиши тон Найден Шопов. Това не са популистки изказвания, казвам го на всички граждани, не като партиен лидер, а като гражданин. От тук нататък няма да има договаряния, заедно ще работим за благото на Пазарджик. Стига с практиките на Тодор Попов. Мен ме есрам и заради онези, които си стояха по домовете и не отидоха да гласуват в неделя, а чакаха пред телевизорите си да видят какъв е бил резултатът от изборите. Не го правете тази неделя. Не можем да си позволим да оставим общината още четири години в безтегловност, заяви Шопов.

Той благодари за подкрепата на Благо Солов, като още веднъж призова хората да не остават безучастни към изборния процес в неделя.