Уважаеми съграждани,

В неделя, 1-ви ноември, Деня на народните будители предстои съдбоносен вот. Съдбоносен за нашето бъдеще и за бъдещето на нашите деца, за премахване на политическата корупция, предрешените обществени поръчки, кражбите на обществени средства и най-вече на страха – страха да направиш избор, основан на собствената ти преценка.

Кампанията ми даде много ясна представа за това как се управлява тази община, как се манипулират хората, как се плашат и заблуждават. При срещите ми с тях, най-вече по селата, видях за какво става въпрос – там владее отчаяние и страх. Хората се страхуват, че ще загубят работата си, земята си, бизнеса си, че ще загубят каквато и да била възможност да продължат нормално живота си, ако не гласуват с правилната бюлетина – тази на Тодор Попов. Списъци с ЕГН-та, данни от лични карти, адреси, подписи, дописване на придошли от незнайно къде избиратели – ето така се  държат хората в неизвестност и страх. Аз разбирам този страх. И тези хора трябва да работят, да хранят семейства и да плащат сметки. Но съм гневен на този, който ги кара да се чувстват по този начин. Това не е демократично управление. Живеем в град, от който през последните 8 години избягаха 18 000 души, град в който няма работа и младите си тръгват. Видяхме какво ни показа дронът. Прочетохме, че сме на предпоследно място в България по бедност – след нас е само Кърджали.

И затова ние казваме: СТИГА!

Този модел съсипва града и  селата  и ни вкара в дългове. След като стигнахме дотам да кажем: Този кмет краде, ама и направи! И да гласуваме отново за него. Време е на всичко това да се сложи край!

Уважаеми съграждани!

Досегашното управление изчерпа своя кредит на доверие. Моделът му трябва да бъде изкоренен!

Аз мога да променя този град. Мога да върна доверието и диалога, мога да управлявам прозрачно, мога да привлека инвестиции и да създам работни места.

Обръщам се към тези, които на първия тур не излязоха да гласуват, и ви призовавам ГЛАСУВАЙТЕ. Сега бъдещето на този град и на общината е  във ваши ръце.  Събудете се и на първи ноември гласувайте с номер 6 в бюлетината.

Гласувайте за промяната!

Бъдете граждани, които решават сами  съдбата на своя град!

И своята съдба!