Предколедното пазаруване вече завладя Пазарджик, макар до Рождество да остават цели две седмици. Освен спринта по местните магазини, друг източник за пазарувки са търговските сайтове, които щурмуват с предложенията интернет- пощенските кутии. Стига да сте имали нещастието да предоставите мейла си на търговски сайт. И така, ето какво ви предлагат онлайн магазинерите, като настояват, че това е най-доброто, което можете да подарите на своите близки за Коледа:

1. Кучегон за отблъскване и дресировка на кучета плюс фенерче – необходим продукт в ежедневието на всеки. Можете да го използвате също за защита на вашия домашен любимец при разходка, както и като средство за дресировка на кучета.

Устройството излъчва ултразвук с честота 25KНz и сила до 130 децибела. Ултразвукът не се чува от хората, но на кучетата създава неприятно усещане, което ги кара да избягат. Кучегон е незаменим помощник за хора, имащи нежелани контакти с кучета в ежедневието си. Цена 36 лв + доставка. Не насочвайте устройството директно срещу хората!

 2. Алкохолен тестер (Дрегер) предназначен за измерване на алкохолното съдържание в кръвта, използвайки общоприета методика по дъха. Запазете живота си!

3. Имате ли проблем със неспокоен сън и хъркане – вижте решението на проблема – щипка против хъркане. Този подарък ще предизвика смут в душата на половинката ви, но със сигурност ще спите по-спокойно. Не знам дали работи, а и дали е удачно да го подарявате за Коледа.

4. Предлагаме ви иновативна технология за подтискането желанието за пушене. Вече с подробни инструкции на Български. Zero Smoke представлява терапевтична акупресура на ухото. Тя спомага за освобождаването на същите ендорфини, които се произвеждат при пушене. Подарете си системата за отказване на цигарите Zero Smoke и променете своето ежедневие веднъж завинаги.

Използват се два миниатюрни, дискретни, мощни биомагнита с минимални размери: 5Х1 мм и 8Х1 мм с 24 каратово златно покритие. Позлатяването е с цел засилване проводящите свойства на магнитите и предпазване на кожата от възможно дразнене и причиняване на алергии.
Намалена Цена до края на месеца – само от 24 лв!

5. Топ оферти за море 2016. Невероятни отстъпки!

6. Зарадвайте децата за коледа с любимите  детски ГЕРОИ с невероятните смартфони  на Маша и Мечока както и Миньоните , а също и музикален Миньон на цени от 19 до 28 лв!

7. Брайън Трейси в БългарияВ този целодневен практически семинар, световният бизнес лектор и автор на над 50 бестселъра – Брайън Трейси, ще сподели с Вас някои от най-добрите идеи, които ще Ви помогнат да постигнете изключителен успех в продажбите, бизнеса и в личен план!

Очаквам ви на събитието ми в София, за да поговорим за безотказно работещи стратегии за привличане на повече клиенти, затваряне на повече продажби и изграждане на силно доверие и ефективна комуникация с околните!

8. Четиридневно пътуване до Болоня, 07-10 Февруари от София , 194€ на човек .        

Офертата включва:blue tickСамолетни билети София – Болоня – Софияblue tickЛетищни такси и такси горивоblue tickНастаняване 3 нощи, в двойна стая в хотел 4*

9. Отговори правилно и спечели почивка за 100 лв!
Въпросът тази седмица е:
Кой известен манастир се намира в Габровския Балкан – на 5 км от град Дряново? Той е основан по времето на цар Калоян и е действащ, мъжки манастир. В миналото е бил убежище на Васил Левски и е изиграл основна роля в подготовката на Априлското въстание. Наблизо се намира пещерата Бачо Киро, както и множество живописни екопътеки.

10. Рефинансиране и кредитиране от 4,9% годишна лихва. Обади се сега!

Ами това е. Избрахте ли си нещо?