03милко

Секскукла Чичо Милко, посветена на Милко Калайджиев, се появи като артикул в български сайт за продажба на еротично бельо, дилда, изкуствени вагини и др. Надуваемият свиленградски славей е с емблематичния си мустак, има буйно окосмени гърди, но е висок едва 1,60 м. Цената му е 52 лв. А предназначението му е обяснено в стихотворна форма, пише „Труд“.

„Чичо Милко е с кървясали очи, /пил е до зори,/ но още е готов здраво за любов./ Вашият герой е с къдрава коса,/ чудесна надуваема шега./ Поканете го на парти, купона ще изкърти.“ По-нататък римата става още по-нескопосна. Под поемата има предупреждение в проза – „Чичо Милко“ е лишен от мъжка мощ и има само отвори за поставяне на дилдо и силиконов анус. Последните трябва да се закупят допълнително, „ако искате да го използвате за самозадоволяване“. На телефона на сайта съобщиха, че куклата е в наличност и могат да я доставят в рамките на един работен ден за София.
Милко Калайджиев не знаеше, че използват образа му по този начин.

„Никой не се е свързал с мен да ми иска разрешение за това. То преди време се твърдеше, че има фланелки с моя лик и торбички по 8 лв. Обаче се оказа, че е измишльотина.“ Изпълнителят на „Я елате, пиленца, при батко“ е на ски на Пампорово заедно с близнаците си – 17-годишните Антонио и Алекс.