Крайният срок за регистрация на срещата с представителите на България към ООН – Анина Йовкова и Димитър Димитров е днешният 19 април, припомниха от Съвета за младежка политика, които организират форума в Пазарджик.

Още в самото начало на своя мандат настоящият Генерален секретар на ООН Бан Ки Мун посочи като свой основен приоритет работата с младите хора и възможността да им бъде осигурена глобална платформа. Страната ни е една от едва 20-те държави в света, които ежегодно изпращат там свои младежки представители – изключително значима и полезна практика, с която България може да се гордее.

За да научите повече от самите младежки делегати на България към ООН, Анина Йовкова и Димитър Димитров, заповядайте в четвъртък (21 април) от 19 ч. в гр. Пазарджик, Централна сграда на Регионалния исторически музей и Художествената галерия. Местата са ограничени.

За регистрация, моля изпратете имейл на office@youthpolicy.bg или лично съобщение в социалните мрежи, което съдържа вашите имена, институция и/или компания или занимание (ученик, студент).