С изпочупени стъкла е осъмнал в третия ден от Великден Младежкия клуб в село Лозен, съобщиха от „Локомотив – Септември”.

„Гаменските действия на все още неизвестните извършители са засегнали 5 големи прозореца на клуба”, съобщи кметът на селото Дойчин Анчев, който вече е подал жалба за вандалския акт в РУП – Септември. „Очевидно е имало намерения за чупене и на други стъкла, тъй като намерихме на няколко места край клуба предварително подготвени камъни, но явно някои или нещо ги е уплашило”, коментира Анчев. Днес стъклар взе размерите на счупените прозорци за да може по най-бързия начин щетите да бъдат възстановени и клубът да функционира нормално.

Припомняме, че само преди 3 месеца от същия клуб бе извършена и кражба на телевизора, който кметът на Общината Марин Рачев подари на лозенци. След встъпването в длъжност на новия кмет Дойчин Анчев клубната и самодейна дейност в селото бе възродена и очевидно това не се харесва на някои хора от предишното статуково, коментираха днес част от редовните посетители на Младежкия клуб в Лозен.