Софийският балет „Обсешън “ и танцов състав „Тракийски дар“ от Пазарджик организират благотворителен концерт за десетмесечната Лили Абаджиева, който ще се проведе на 23 юни, от 19 ч. на сцената на ДКТ „Константин Величков“ в Пазарджик.

Коя е Лили?

Историята, която ще прочетете не е лека, със сигурност няма човек, който да не остане съпричастен с тежкото състояние, в което се намира нашата малка звезда. Тя се казва Лили и е на 10 месеца.Тя е едно прекрасно дете, което заслужава цялото щастие на света. Дете, което идва на този свят и губи майка си при своето раждане. Едно лъчезарно ангелче, което е диагностицирано на 7-месечна възраст с детска церебрална парализа. За малката принцеса се грижат нейният баща Боян Абаджиев, майката и сестрата на починалата майка на детето Велина. Сами разбирате, че болката е огромна, не само семейството трябва да превъзмогне загубата на съпруга, дъщеря и сестра,но трябва да се изправи срещу нещо трудно поносимо като церебралната парализа.

Лечението на малката Лили трябва да продължи около 6 месеца, на ден струва 150 лв. Хубавата новина е, че тя се влияе добре от извършваните гимнастики и рехабилитации, които са и предписани.
Приятели… ХОРА… призоваваме ВИ… Отеделете място в сърцето си за това прекрасно детенце, помогнете на тези хора в този труден етап от живота им.

Нека заедно да помогнем на малката Лили да има един щастлив и пълноценен живот… ЗАЩОТО МОЖЕМ!
Елате на Благотворителния концерт за Лили в град Пазарджик, Драматично куклен театър „К. Величков“ на 23 юни, от 19 часа.

Нека направим добро! Всички заедно! Нека дарим щастие на малката принцеса и шанс за живота, който заслужава!

Ако искате да направите дарение отделно от концерта, това е сметката на бебе Лили, титуляр е бащата :


ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА

BG30CECB97901021575901

CECBBGSF

БОЯН АНГЕЛОВ АБАДЖИЕВ