3-4 Литра кръв от Владимир Славов-Иширковеца са открити в кола от полицията на пътя Силистра-Шумен, пише „24 часа”. Зловещата находка с ДНК-то на основния свидетел по делото за убийството на сестри Белнейски е отпреди 4 месеца. Мистерията се заплита още повече, защото трупът му не е открит.Според експерти, количеството кръв, което е попило в седалките на колата и е разлято по пода, е несъвместимо с живота на този, от когото е текла.

Владо Иширковеца изчезна безследно на 5 септември 2015 година. Обявен е за издирване с жълта бюлетина от Интерпол. Той е един от легендарните гангстери от 90-те години на миналия век. Лежал е много пъти в затвора, включително и за бомбен атентат.

Името му нашумя около делото Белнейски, когато стана свидетел на прокуратурата срещу Лазар Колев, осъден на доживотен затвор за изнасилването и убийството на момичетата.Един от разпитаните по мистериозния случай е 63-годишният Манол Костадинов. Той е негов съгражданин и дългогодишен приятел. И двамата са в бизнеса с източване на кар5ти, в който Иширковеца се впуснал след излизането си от затвора през 2010 година.

Според Манол, Славов е имал среща с руснаци или молдовци. На тях той е трябвало да продаде софтуер за точене на карти,. Сделката била за много пари.