Като в епизод на „Биг Брадър“ протича процедурата по масажи и разкрасяване в салон, който се намира в центъра на областния град. Жалба на клиентка вкарала собственичката на салона в екшън, тъй като в оплакването се твърдяло, че освен пълен запис на извършваните манипулации, се ползват нерегламентирани козметични продукти.

Освен разпускането на мускулите, масажистките можели да инжектират в лицата на посетителките си гелоподобни препарати, които трябвало да изпъват бръчките на лицата им, а също така да подхранват кожата. След като сигналът постъпил в Регионалния съюз на Федерацията на потребителите в България, според представителя адвокат Иво Лулчев, той бил пратен по компетентните органи, за да се провери и намери неговото решение.

Това от своя страна довело до образуването на досъдебно производство и обиск от страна на полицията във въпросния салон. Там униформените с почуда установили, че има скрити камери, наличието на които не било известно на собствениците, според думите им.

Тепърва ще се изяснява кой и как е бил записан, но засега делото е срещу неизвестен извършител и го наблюдава Районна прокуратура.

 

* Снимката е илюстративна