Футболният национал Йордан Минев, който е една от звездите на „Лудогорец“ заряза жена си и сина си, защото е полудял от любов по осемнадесет годишна девойка от Монтана, разказаха запознати със сагата пазарджиклии.

До преди две години, той се кълнял, че не може без семейството си, но се запознал с момата, след мач и тя го замаяла. Първи за забежката научили неговите съотборници от „Лудогорец“, тъй като той често яхвал автомобила си, за да навести изгората в Монтана. Той се явил с нея и на бала ѝ, преди малко повече от месец. Момичето  наистина много красиво и се казва Ралица Емилова. Едва ли феновете на Минев ги интересува личният му живот, за тях е важно да вкарва голове и да радва публиката на „Лудогорец“, смятат пазарджишки почитатели на Данчо. Какво ще прави той, си е лично негова работа, сигурни сме, че няма да спре да се грижи за сина си, допълват нашенци.

Близнакът на Данчо – Веселин Минев, който играе в „Левски“ не одобрява постъпката на брат си. Той самият има стабилно семейство, довериха техни общи познати.

Последното публично явяване на двамата братя в Пазарджик, бе през юни миналата година, когато бе оповестено, че те подкрепят създаването на новия „Хебър“. Пост фактум Веселин Минев стана и член на Управителния съвет на клуба.