IMG_2542

Пазарджиклията Благовест Николов получи благодарствена грамота от кмета на Пазарджик – Тодор Попов заради успешното реализиране на публично – частно партньорство с пазарджиклията Благовест Николов. Мъжът предложил, а кметът приел, заедно със съмишленици и приятели да изгради тротоар с дължина 60 м. и още 150 кв.м. на кръстовището на улиците „Металик“ и „Найчо Цанов“. Средствата за материалите и някои материали са били предоставени от общината, нейна е била и грижата да подготви терена. Реализацията обаче изцяло принадлежи на Благовест Николов и неговите съседи.

Ето какво е мнението на кмета Тодор Попов за това – ТУК

Друга идея, която има Благовест Николов е свързана с изграждането на хиподрум за коне. Тъй като той е представител на Асоцация, която се занимава с отглежането на ресисти коне, предлага общината да отреди терен, а с дружни усилия, той и неговите сподвижници да изградят мястото, където могат да се организират конни надбягвания.

Ще обмислим предложението, каза кметът Тодор Попов, но е добре преди това да имаме план и да е ясно, какво точно се очаква от общината.

05улица1105улица12 05улица13