Новият „Хебър“ зарадва своите почитатели с победа в контролата, която игра тази вечер на стадион „Орчо войвода“ в Панагюрище с местния „Оборище“. Домакините бяха принудени да поздравят гостите си, след като те успяха да спечелят втората си контрола с 3:1.

Първият гол бе вкаран от „Оборище“, в 22-та минута Свилен Щерев се отбеляза във вратата на „Хебър“, но две минути по-късно Георги Георгиев израбни и първото полувреме приключи с равен резултат. След почивката, в 58 – та минута талантливият Александър Димитров от „Хебър“ доведе до втори гол за своя отбор, който вкара доста елегантно във вратата на панагюрци. Третият гол принадлежи на Николай Димитров и бе отбелязан в 90 – тата минута.

Припомняме, че „Хебър“ загуби първата си контрола с „Кариана“, която игра миналата събота в Ракитово. На този етап треньорът Йордан Петков е въздържан в своите оценки. Той се надява момчетата да дадат всичко от себе си в същинските срещи, които тепърва предстоят. Доволен е от резултата, но със сигурност има още какво да се желае от играчите. Те се стараят, а това е важно за отбора и представянето му като цяло.

Ето и пълния състав на Хебър:

Петър Стоичков, Васил Геров, Борислав Ангелов, Николай Николаев, Николай Манчев, Красимир Здравков, Спас Милушев, Мартин Керчев, Александър Димитров, Яшар Байрям, Георги Георгиев (Никола Димитров, Александър Мераклийски, Илиян Панчев)