На връх Голяма Богородица – 15 август, от 11:00 часа в спортна зала „Васил Левски“ – Пазарджик ще се проведе първата тренировка на мъжкия отбор на волейболния клуб „Хебър, съобщи старши треньорът Атанас Петров. По време на събитието ще бъдат представени треньорският щаб и новите състезатели на отбора. Припомняме, че до момента бяха представени част от състезателите, с които вече има сключени договори. В залата ще видим 13 от тях.

Тъмно синя тениска, с жълти кантове, както и сини шорти – това ще бъде екипът на състезателите от възкръсналия волейболен отбор на „Хебър“. Тениската бе демонстрирана по време на първата пресконференция от треньора на тима Атанас Петров и кмета Тодор Попов. Екипите ще бъдат предоставени по спонсорски договор от „Спорт депо“.

Ново е и логото, което се вижда на фланелките. То пък е дело на дизайнера Пламен Йорданов и ще краси всички рекламни продукти свързани с „Хебър“. Амбицията и на общината, и на хората, които подкрепиха финансово идеята – „Лакрима“, „Еко мес“, „Еко хидро“, „Сигма строй“, „Строй монтаж“, „Тролейбусен транспорт“ и „Мио“, е всеки мач на наш терен, да се превръща в спектакъл.