На снимката: Кметът на община Стрелча г-н Стойно Чачов и проф. д-р Лъчезар Цоцорков, председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“ АД

Кметът на Стрелча Стойно Чачов уважи националното честване на Деня на миньора, което се проведе днес в София Хотел Балкан. Националното честване на Деня на миньора се организира съвместно от Българска минно-геоложка камара, Научно-технически съюз по минно дело, геология и металургия, Федерация на независимите синдикати на миньорите към КНСБ и Синдикална миньорска федерация „Подкрепа”. „Най-голяма и водеща българска минна компания за открит добив и обогатяване на медни руди „Асарел-Медет” АД – Панагюрище дава препитание и на много от жителите на община Стрелча. Приемете моите поздравления по повод професионалния си празник. Желая Ви здраве и благополучие. Това е една изключително мъжка и достойна професия“, каза в поздравителния си адрес, кметът на Стрелча Стойно Чачов.

Също в днешния ден кметът на Стрелча Стойно Чачов присъства днес на заседание на Националния съвет на ПП АБВ. По време на форума ген. Румен Радев – бившият командир на военновъздушните сили бе утвърден като кандидат за президент и от АБВ. След заседанието, политическото ръководство на ПП АБВ даде пресконференция, участие в която взе и градоначалникът на Стрелча Стойно Чачов.

18стойно1