* Снимката е илюстративна

Неизвестно засега лице изхвърли кучето си от петия етаж на блок на ул. „Връх Братия“ 33 в Пазарджик, съобщиха наши читатели. Животинката е паднала пред входа, докато там играели десетина деца. Вероятно има вътрешни наранявания, тъй като лежи неподвижно и бере душа, разказаха читателите ни. Те повикали полицейски патрул, а в жилието от което е изхвърлено кучето живеят майка и син. Освен женския питбул паднал на тротоара, те имат още едно куче, разказаха хората от блока. Не е ясно дали и то няма да последва съдбата на първото.

Както днес е изхвърлено куче, утре така надолу може да полети и човек, коментират съседите. Децата са изключително разстроени от случилото се, те се разплакали при вида на нараненото животно, което си личи е гледано при домашни условия. Възможно е и скоро да е родило, преценяват очевидци.

Половин час след случилото се на място са пристигнали полицейски екипи, но те не са успели да влязат в апартамента, тъй като никой в него не им отворил. Съседите се обадили на д-р Паун Лазаров, който е отнесъл пострадалото животно със собствения си автомобил, първоначалният преглед показал, че животинката трябва да бъде откарана на лечение в Пловдив.