Любимите герои от „Откраднат живот“ отново ще се появят в ефира на NOVA на 13 септември, за да изненадат зрителите с неочаквана развръзка. Пазарджишката връзка в сериала отново ще бъде Янина Кашева, в ролята на д-р Кръстева, която знае зловещата тайна на д-р Генадиев.

„В първите епизоди на втори сезон, които заснехме, имаше доста изненади за самите нас“, разказа Радина Думанян, актрисата, която играе ролята на младия анестезиолог д-р Захариева. В ефира на „Здравей, България“ тя допълни, че в образа на героинята ѝ ще има развитие, което самата тя не е очаквала.

Досущ като истински лекари и актьорите от сериала започват работа в ранни зори: „Станал съм в 5:30ч., а снимачният ден ще завърши вечерта“, така Алек Алексиев, познат като Александър Василев, описа старта на снимките, приемайки без проблем предизвикателствата на ранното ставане.

С началото на седмицата стартира и специалния кастинг за почитатели на сериала – „Фен с роля“. Всеки желаещ да стане част от емоцията на снимачната площадка, може да сбъдне мечтата си и да се озове в кадър с любимите си актьори.

За целта феновете трябва да изпратят своя снимка и контакт на мейл:otkradnatjivot_fensrolia@ntv.bg , а повече подробности за предстоящия кастинг ще научат от официалната Facebook страница на сериала.

Дали Алекс и Биляна ще останат заедно? Кой ще спечели и кой ще изгуби в професията и любовта по време на битката между Алекс и Калин? – зрителите ще разберат във втори сезон, от 13 септември в ефира на NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook.