От неделя, 4 септември, до идната сряда младежи от Съвета за младежка политика към Община Пазарджик ще постави млади и амбициозни хора, в ситуация на свободен избор – ситуация, която ще провокира тяхното въображение и ще стимулира техния креативен импулс.

Проектът „Какъв ти е проблемът?“ насърчава участниците да споделят своя опит и идеи, защото тъкмо те са инстинските носители на позитивното мислене и иновациите в областния град.

Анкетьорите ще ви питат за вашите виждания относно бъдещето на града, а също така и с какви трудности се сблъсквате в своето ежедневие. Не ги подминавайте, защото вашето мнение е определящо и необходимо, за да има още по-плътен контакт между институциите и гражданите.

Кампанията ще ви даде възможност да споделите своите проблеми от най-различно естество и евентуално идеи за решението им. Ако Вие, като гражданин на Пазарджик, сте недоволен от случващ се проблем или липсата на определено нещо, сте добре дошли да споделите с нас Вашите тревоги, за да можем заедно да се погрижим за нашия град.

Екипът на Съвета смята, че креативността и прогресивните идеи са от фундаментално значение за общността и е готов да застане зад всяка идея, доказваща, че хората са основният двигател на промяната. Анкетьорите ще бъдат на ваше разположение на пл. „Константин Величков“ – Тортата, в периода от 4 до 7 септември.