Ръководителката на мажоретен състав „Мистерия“ – Пазарджик Виргиния Нешева получи адмирациите на кмета Тодор Попов, във връзка с множеството успехи постигнати от екипа ѝ през тази година.

Тя бе отличена с грамота за отлично представяне на момичетата по време на VI фестивал на мажоретните състави “Слънчева бесапара” в гр. Пазарджик, XII национален детски конкурс “Южни Слънца” в гр. Петрич, Международен фестивал по мажоретен спорт – Велика горица в Хърватска и Шесто място на четвърти световен шампионат по мажоретен спорт в Прага. Там им бе присъдена Специална награда за оригинална хореография за танц „Проклятието“. Подобна награда не е била връчвана досега.

Също така специална награда имаме и за Марш пом-пон и шесто място за пом-пон сцена. МС „Мистерия“ се нареди на призовото шесто място след най-силните отбори в света. Малка група пом-пон е заела девето място. По време на брифинга стана ясно и това, че момичетата от „Мистерия“ ще откриват срещите на волейболният клуб „Хебър“ в Пазарджик. Момичетата ще имат изпълнения в залата и по време на почивките.