Жребият в турнира за Купата на България определи в полуфинал от зоналната фаза да се срещнат „Балкан“ (Ботевград) и „Хебър 1918″(Пазарджик). Двубоят ще започне днес, от 17:00 ч., на стадион „Христо Ботев“ в Ботевград. Днешният мач ще се играе по правилата за пряка елиминация в една среща. При равенство в редовното време победителят ще бъде излъчен след директно изпълнение на дузпи.

Резултатът от мача ще определи противника на „Пирин“(Гоце Делчев), който вчера елиминира на своя стадион след 2-0 „Марек“(Дупница) и е вече на зонален финал. Заради контузии в мача от отбора на „Хебър 1918“ няма да могат да участват капитанът Здравко Лазаров и Николай Манчев. На терена обаче феновете ще видят не особено ефективния Мартин Керчев. Целта на нашия отбор е да елиминира „Балкан“ и според публиката, това не е невъзможно.

Феновете на „Балкан“ също прогнозират победа за своя отбор. Победител в срещата със сигурност ще има, но все още не е ясно, дали това ще стане в редовното време или след изпълненията на дузпи. Цената на билета за мача в Ботевград, е два лева.