Той се казва Борислав Комсийски, роден е в Пазарджик и е супер богат. Въпреки, че е на 37 години, бизнесменът все още не е задомен. В предаването ще видим още и Миглена Ангелова, Ути Бъчваров, Деси Цонева, Нели от „Елит“, Жана Бергендорф, кака Лара, Георги Софкин, Валентин Михов, Явор Бахаров, Роро, Жоро Торнев, Рени, Алек Сандър и др. В момента зрителите гласуват, за да бъде избран тайният бос на къщата.

Ето как сам се представи на входа участникът от Пазарджик:

Аз съм Борислав Комсийски, един от най-големите вносители на спортни стоки и фитнес уреди в България. Бизнесът ми се отдава, за това съм направил пари. Разполагам с достатъчно средства, които ми позволяват да живея добре. Познавам доста умни и интелигентни хора, които не умеят да правят бизнес, аз мога. Всеки сам е отговорен за съдбата си. Дължа успеха си на моята всеотдайност, трудолюбие. Не се отказвам лесно, упорит човек съм. За да бъде успешен бизнесът, има нужда от твърда ръка. По принцип съм индивидуален играч, обичам нещата да са под моя контрол. За мен успехът не се измерва с милионите, които имаш, а колко си щастлив и уважаван. От тази гледна точка мисля, че съм успял.

Вече ми омръзна ергенският живот, макар че животът на един необвързан, млад бизнесмен е доста хубав. Обичам екзотични дестинации, красиви острови. Обичам хубавите и красиви неща в живота. Единственото, което ми липсва на този етап, е жена и семейство. Това, че съм в класацията на най-желаните ергени, изобщо не ме ласкае. Не е това, което търся в живота. Искам здраво семейство и като се оженя, това да бъде за цял живот. От няколко години търся жената, може би е инстинкт. Жената до мен трябва да бъде красива, умна, интелигентна, с чувство за хумор, поддържана, да спортува, с добра фигура, да е морална, достойна и да няма куп истории зад гърба си. По принцип съм готов на компромис, но жената трябва да прави повече от мен. Мога да се влюбя навсякъде, дори в Къщата, стига да има подходяща дама, която да отговаря на моите изисквания.

За мен VIP Brother е огромна емоция, която задължително искам да преживея. Не ме интересува финансовата част, не се интересувам от егото на звездите, не ме интересува кой ще бъде вътре. Имам спортния хъс и умея да побеждавам. Нямам стратегия, ще бъда себе си и мога да гарантирам, че ще изляза от Къщата, както влизам – с гордо вдигната глава.