В сезона на домашните баници, дъхавите кейкове и ранното свечеряване си струва да отворите първата книга от днешния Топ 10, на книжарница „Хермес“ – Пазарджик. Есента е най-непредвидимият сезон, но пък със сигурност се знае, че организмът започва да складира запаси за зимата. При това без да ви пита. Спрете шеметното трупане на килограми, защото размерът на талията наистина има значение. Вижте и останалите предпочитания на читателите за периода 03.10.2016г.-08.10.2016г.
1) „Размерът има значение“ (размерът на талията) – Александра Иванова, изд. Милениум

Телевизионната продуцентка Александра Иванова успява да свали 42 кг за 9 месеца, да възвърне самочувствието си и да се освободи от редица болести, причинени от наднорменото тегло. Този шеметен резултат тя постига чрез системата на д-р Огнян Пелов, която е драстично различна от всичко познато. Днес Александра разказва как се е осъществила огромната промяна при нея и разкрива изцяло тънкостите и детайлите в начинанието.

„Аз свалих 18 кг през първите 3 месеца, 12 – през вторите, до края на следващите 90 дни 100-те ми килограма се стопиха до 58. Тогава бях на 43 години. Дванайсет месеца по-късно без никакви проблеми задържам този резултат. Но ако ти имаш да свалиш 10 или по-малко килограма, не променяй системата. Тя работи върху пречистването на тялото от токсини, задвижва метаболизма, регулира хормоналния баланс и повдига духа. Не се изискват глад, сложни диети и силна воля. Става съвсем естествено. Тази книга не е просто за сваляне не килограми, а за оздравяване на тялото и ума, което води до отслабване, разхубавяване и живване!“

2) „Храни се добре, за да се чувстваш добре“ – Д-р Сара Брюър, изд. Хермес
3) „По залез“ – Александра Брекен, изд. Егмонт
4) „Изкуството да бъдеш мързелив“ – Емил Конрад, изд. Егмонт
5) „Камбаната“ – Недялко Славов, изд. Хермес
6) „Всичко, всичко“- Никола Юн, изд. Ибис
7) „Пътуването“ – Ангел Ангелов, изд. Хермес
„Ще ме намериш накрая на света“ – Никола Баро, изд Ентусиаст
9) „Последната битка на Майор Петигрю“ – Хелън Саймънсън, изд. Хермес
10) „Бляскавият двор“ – Ришел Мийд, изд Сиела