Екипи на пожарната и на „Пътна полиция“ са извадили шофьора, затиснат в микробус при катастрофата на 91 км на автомагистрала „Тракия“. Това съобщи Радио „Фокус“ – Пазарджик. Екипи на Пътна помощ са успели да обърнат микробуса, да го разрежат и да извадят водача, който се множество травми и наранявания. Мъжът е откаран в болницата в Пазарджик. Другият пътуващ в микорбуса, който е изхвърчал при катастрофата, е в добро състояние. Движението в района и в двете посоки се осъществява нормално.

Около 17.50 часа днес, е постъпил сигнал за пътен инцидент в района на 91 км на АМ „Тракия“. Според първоначалните данни, на около километър след пътен възел „Гелеменово“, микробус се е ударил в разделителната мантинела. Екип на пожарната е извадил затиснатият шофьор и той е откаран в болница за оказване на медицинска помощ.

Екипи на пътна полиция подпомагат преминаването в района на инцидента. След разчистване на пътното платно, движението по магистралата в посока София е възстановено. В посока към Пловдив моторните превозни средства се движат само в аварийната лента.