Иван Христосков от „Шампион” отново спечели медали, този път в състезание, което се състоя в съседна Гърция. Той се окичи със сребро на 100 метра свободен стил и бронз на 50 метра свободен стил.

16%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd

През уикенда в гр.Серес се състоя международен  турнир по плуване. Участие в малките възрастови групи взеха 3 отбора от България и 4 отбора от Гърция. В неделя всички дисциплини бяха само за мъже и жени категория опън.

СК”Шампион” бе представен само от Иван Христосков в категория „Мъже опън“. Това са участници, родени през 2000 -а година и по-големи. Иван направи отлично плуване на 100 метра свободен стил и с лично постижение 57.60 грабна сребърния медал.

В дисциплината 50 св.стил се класира на 3 -то място, но като цяло резултатът му беше слаб поради неудачно салто и далечна стена. В дисциплината 50 бруст е 6 -ти. Въпреки голямата авария на плувния ни басейн, състезателите на клуба ще вземат участие в турнир”Спринт” следващата седмица в Пловдив.

16%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f

Това ще е поредна контрола за децата, като част от зимната ни подготовка. В същия уикенд другата ни златна рибка Камелия Стоименова участва в последното за сезона състезание по плуване на 25 метров басейн в Лондон. Тя плува в 7 дисциплини и спечели 7 златни медала, за радост на всички нейни фенове, родителите и и съотборниците от Лондонския клуб и от СК”Шампион”в България.