Отличните си впечатления от публиката показаха във фейсбук всички изпълнители от „Фондацията“, които докараха незабравими емоции у пазарджиклии, по време на концерта в зала „Маестро Георги Атанасов“ снощи. Публиката взе участие в изпълнението на повечето от незабравимите парчета, които в повечето от времето изправяха на крака посетителите.

Истинска еуфория предизвикаха песни като „Страхотен ден“, „Клетва“, „20 век“, „Кукла“ “ След 10 години пак ще се прегърнем“ на ФСБ, любими на три поколения българи. Създаването на проекта „Фондацията“ е Дони. Турнето преминава с небивал успех, на наша земя музикантите бяха в края на август, когато зарадваха с концерта си работещите и гостите на празника на „Асарел Медет“ в Панагюрище.

Посетили са няколкостотин града. Концертите им са приети сърдечно от българите в чужбина, които изпитват носталгия по родната музика в Австралия, Канада, Америка, Нова Зеландия, Испания и почти цяла Европа. Навсякъде музикантите изнасят двучасови концерти с най-доброто от „ФСБ“, „БТР“, „Щурците“ и Дони.

Клипът – ТУК