Пазарджишкият футболен клуб „Хебър“ отново се завръща със загуба след  драматичен двубой в Перник. На местния стадион там се игра мачът от 17 кръг на трета югозападна лига, като наш противник бе тимът на „Миньор“. В първото полувреме зелените получиха два гола в мрежата си, а в третото не успяха да стъпят на краката си и допуснаха резултатът да стане още по-неблагоприятен за тях в 61 -та минута, като на таблото бе изписано 3:0 в полза на домакините.

Невероятен обрат настъпи в последните минути на мача, след като в 81 – та минута Здравко лазаров намали резултата на 3:1, а буквално в следващата минута Тодор Колев отново реализира и стопи разликата с още един гол. Окончателният резултат от срещата е 3:2 в полза на „Миньор“, който показа по-високата си класа в надиграването.

Първоначално Йордан Петков изведе на терена Аврамов, Джамов, Здравков, Геров, Николаев, Манчев, Милушев, Ал. Димитров, Грозданов, Колев, Лазаров.
В началото на вторите четиридесет и пет минути треньорът направи двойна смяна в състава на „Хебър“. Спас Милушев и Никола Грозданов, напуснаха терена, а на тяхно място в игра бяха Кристиан Иванов – Татрата и Александър Мераклийски.

Времето бе изключително благодатно за игра, но въпреки това на стадиона публиката бе повече от рехава.

Вижте резултатите от групата – ТУК