Пазарджишката астроложка Йорданка Игнатова публикува своята версия за случилото се вчера сутринта в Хитрино. Тя е направила астрологична карта на случилото се.

11%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b0
Инцидентът е станал на 10-12-2016 година в 5,37 часа и затова картата е изготвена за този момент. Какво е тълкуванието?

11%d1%85%d0%b8%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be

Описвам най-важното и не толкова детайлно, за да не отегча с астрологични термини читателите, но и да бъда точна за специалистите. От предоставената карта се вижда, че в горната половина, над хоризонта е една единствена планета – Юпитер, която в астрологията наричаме сек, се намира в знака на Везните, с управляваща планета Венера, която е господар шести и седми домове. Това означава частен превоз, Венера е в трети дом.

Самата катастрофа – в полето на асцендента виждаме Слънце в съвпад с планетата Сатурн / изгорен сатурн / – композицията е имала по-дълъг маршрут на пътуване и вероятно е губела времето, а от там пренебрегване сигурността.

11%d1%85%d0%b8%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be1

 

Самото пътуване е обозначено от трети дом / третата част / в картата където е планетата Марс, което говори за превишена скорост и възможност за катастрофа. Марс управлява пети дом или петата част от хороскопа, където се намиа и диспозитора на тази планета – Уран, там е и Луната. Пети дом се свързва с рисковете – предприет е някакъв риск по време на пътуването, което води до катастофа и същевременно смърт и телесни поражения на много хора.

Знакът, който се управлява от Луната – Рак е в осмо поле – смъртта. Но знакът е интерсептиран – вписан, а основният управител на осми дом е Близнаци, с планета Меркурий, която ще направи аспект съвпад с естественият управител на смъртта Плутон.

Самата катастрофа или асцендентът на картата е Скорпион, но и 12 ти дом също е в знака на Скорпиона – много хора ще постъпят в болницата, като броят на починалите ще се увеличи. Паричните загуби също ще бъдат много големи по отношение имуществото на хората / Меркурий клони освен към Плутон, но и към Нептун – жителите на селото /

Като крайно заключение – пътуване с превишена скорост, внезапно намаляване на скоростта, ел. искри / Уран / делайлиране и пожар,защото вагонът който е избухнал явно не е бил в изправност. Инцидентът засяга освен влаковата композиция и селото със сгради. Има смъртни случаи, които ще нарастнат, а пострадалите, които ще се лекуват ще имат доста поражения.