Стотици септемврийци изпълниха тази вечер пл. „Фонтани“ в общинския център, за да станат свидетели на официалното запалване на светлините на Коледната елха. Още в началото на празнична програма кметът на Общината Марин Рачев обяви, че дядо Коледа ще донесе подаръци на всички деца, които са на площада. И понеже се оказа, че всички от тях са слушали през годината, нито едно няма да си тръгне без коледен армаган.

Преди този съкровен и дълго чакан от всяко дете миг, организаторите бяха подготвили богата музикално-артистична програма с много песни, танци, забавни игри и разбира се награди. За това се погрижиха водещата Ирена Анастасова, Дядо Коледа, Снежанка, Джуджето и Белия Мечок. По-късно на сцената излезе специалният гост на вечерта Драгомир Драганов, който изнесе рецитал с някои от най-емблематичните бг естрадни песни.

12%d1%81%d0%b5%d0%bf%d1%82%d0%b5%d0%b2%d0%bc%d0%b2%d1%80%d0%b82
След това Драго Драганов и кметът Марин Рачев отброиха заедно от 1 до 10 в низходящ ред за запалване на Коледната елха, която грейна, пред погледите на стотиците дошли на площада хора. Елхата бе осветена и от мощна заря. Последната част от програмата беше свързана с раздаването на подаръци за всички деца на площада. В продължение на близо половин час Дядо Коледа връчи армаган на всяко едно дете, независимо от неговата възраст.

12%d1%81%d0%b5%d0%bf%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b2%d1%80%d0%b8

Ръководството на Община Септември Ви пожелава щастливи, весели Коледни празници. Очакваме Ви и в Новогодишната нощ, на същото място за да посрещнем заедно новата 2017-та година.