Офисът, в който беше приемната на бившата евродепутат и бъдеща вицепрезидент Илияна Йотова на ул. „Цар Шишман“ в Пазарджик вече не съществува. Помещението е опразнено, а на вратата му виси надпис – „Дава се под наем“.

04%d0%b9%d0%be%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0

Офисът отвоби врати на 19 октомври 2013 г. „Днес сме на това чудесно събитие, защото обещах по време на предизборната си кампания, че ще има едно място, което ще бъде отворено за всеки от вас. Сега ви казвам, че оставям и разума, и душата си, и ще продължавам да работят така, както работихме всички заедно по време на кампанията“, обърна се тогава Йотова към гражданите на Пазарджик, присъстващи на откриването. На откриването присъстваха депутати от БСП, кметове, представители на различни институции, много жители на Пазарджик.

След втория тур на изборите за президент и вицепрезидент стана ясно, че в Европарламента на мястото на Илияна Йотова заминава Петър Корумбашев. Вероятно за разлика от нея, той е решил, че няма нужда от тесни връзки с електората и така офисът бе закрит. В рамките на трите години, в които той съществуваше през него са минали проблемите на стотици граждани от града и областта, голяма част от които са били и решени. Освен в Пазарджик Йотова имаше такъв офис и в Плевен.