През следващото денонощие ще остане облачно, снеговалежите ще продължат. По-съществени и на повече места ще са през нощта и утре до обяд в Южна България и в Предбалкана. Само в крайните югоизточни райони и по Черноморието валежите ще са от дъжд, но и там ще преминат в сняг. Вятърът ще остане от североизток, умерен до силен и с него остават условията за виелици и навявания. След обяд валежите временно ще отслабват, на места и ще спират. Температурите ще са почти без дневен ход – предимно минус 4° и 1°.
Над планините ще бъде облачно с валежи от сняг, значителни в Родопите и Странджа. Ще духа умерен до силен вятър от изток, по високите части ще се ориентира от югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 4°, на 2000 метра – около минус 8°.
Над Черномориeто ще бъде облачно. През нощта ще има валежи от дъжд, които ще преминават в сняг, най-късно в южните райони. След обяд валежите от север ще спират. Ще духа умерен и силен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 0-4°. Температурата на морската вода е 2-4°. Вълнението на морето след обяд ще е около 4 бала.

Пазарджик
Път II-37 Пещера-Батак-Доспат – движението на тежкотоварни МПС с ремаркета и полуремаркета е ограничено; път II-84 Варвара-Гара Костандово от км 10+480 до км 29+585 – движение с повишено внимание поради падане на камъни на платното за движение. Срок до 31.01.2017 г.; път II-84 Велинград-Якоруда – ограничено движение за МПС над 12 т, както и тегленето на ремаркета и полуремаркета.