На 4-и и 5-и февруари във Военния клуб в гр. Пазарджик ще се проведе конференция “Focus Оn Success”, която има за цел да докаже на младите хора важността от мотивацията, съобщиха от Съвета за младежка политика в Пазарджик.

През първия уикенд на месец февруари младите пазарджиклии ще имат възможността да посетят конференцията “Focus on Success” и да се срещнат с техни връстници и млади хора от сферите на правото, графичния дизайн и IT, с които да обсъдят мотивацията и как тя би помогнала на тяхното развитие и успех.

Статистиките сочат, че около 70 % от младите българи между 15 и 29-годишна възраст, които разполагат със свободно време не правят нищо ползотворно. Не четат, не спортуват, не придобиват нови умения и компетенции – не се развиват. Организатори на събитието са учениците от ПМГ „Константин Величков” – Лора Гаджева, Инес Болчева, Радостин Арменов и Михаил Перничев, съвместно със Съвета за младежка политика. „Целта е да съберем млади успяващи хора от цялата страна и да ги срещнем с младежите в Пазарджик, защото смятам че в нашия град има много деца, които имат нужда от мотивация” споделя Лора.

Първият ден от 11:00 часа ще се проведат лекции с 8 лектора, които ще споделят техните виждания за пътя към успеха и важността от мотивацията. На следващия ден дейностите ще бъдат под формата на уъркшопове и ще започнат от 10:00 ч.
За събитието може да се регистрират като попълнят формата за регистрация на http://tinyurl.com/h5gwoxp. Крайният срок за регистрация е 01.02.2017 г. до 23:59 ч., а цялата програма и информация за „Focus Оn Success“ може да намерите на www.fospz.com.