Валентин Георгиев, треньор и председател

38 златни, 21 сребърни и 19 бронзови медала спечелиха състезателите на СК”Шампион” от провелия се турнир „Баба Марта” в гр.Хисаря. Среща си дадоха клубовете по триатлон от цялата страна – Плевен, Русе, София, Пазарджик, Баня, Калояново, Пловдив. Участие взеха 140 деца, на възраст от 9 до 15 годишни.

Състезанието премина в дух на спортменство и приятелство .СК”Шампион” взе участие с 41 деца от школите си от Стрелча и Пазарджик. Любезните домакини от „Триатлет”гр. Баня бяха осигурили грамота и лакомства за всяко дете. Състезанието даде възможност на най-малките състезатели да премерят сили в различните стилове и в 100 съчетано, което беше задължителна дисциплина за всички участници.

Ръководството на клуба даде отлична оценка за подготовката на децата до момента,усвоили са плувните стилове и спечелиха почти всички стартове в съчетаното.Отлично се представиха и състезателите на Петър Георгиев от школата на клуба в гр.Стрелча,които за една година показаха голям напредък и спечелиха 6 златни и 4 сребърни медала-Габриела Маринова/2008/с 3 златни,Ивайла Цветкова/2008/ с 2 златни и 1 сребърен,Радослав Джунов/2007/ с 1 златен и 2 сребърни и Петър Маслев с 1 сребърен.Отлична оценка заслужиха и спортистите от школата в Пазарджик Никол Бечева с 5 златни медала,Любомир Германов с 3 златни,Александър Тодоров с 3 златни,Йоана Бабачева с 3 златни,Теодора Маринова с 3 златни,Стефания Нушева с 3 златни,Константин Бабачев с 2 златни,Маурисио Папазов с 2 златни,Любов Чалъкова с 2 златни,Георги Илиев с 2 златни,Кристиян Франгов с 2 златни,Димитър Сотиров с 1 златен,Рая Христоскова с 1 златен.

12пепо

Отлично се представиха и новаците Ивон Ханджийска с 2 бронзови,Дарина Василева с 2 бронзови,Риърдън О’Доналд с 1 бронзов.С по няколко медала в други цветове се окичиха Михаела Зонова,Никол Андонова,Виктория Стойнова,Ангел Франгов,Стилян Христов,Елена Дочева,Емил Грозданов,Александър Дачев,Георги Арабов.

От следващата седмица започва активният състезателен сезон за клуба.Първият старт ще е ДП по модерен петобой  за 18 и 14 годишни в гр.Кранево,където участие ще вземат 15 състезатели на отбора.

12шампион 12шампион1 12шампион2 12шампион3 12шампион4