Добрата икономика в България гарантира добър живот, защото силната икономика прави държавата стабилна. Това заяви водачът на листата в 13 МИР-Пазарджик Бойка Маринска на среща с ръководството и работниците във фирма „Ингилиз“ – един от водещите производители на обувки в Пещера. Тя поясни, че приоритет в програмата на Реформаторите е  ДДС да бъде намалено на 18% за срок от 4 години. Освен това ще настояваме прагът за регистрация на фирми по ДДС да бъде вдигнат от 50 хиляди на 200 хиляди лева. В икономиката имаме много силни приоритети, допълни Маринска и посочи, че ще се цели намаляване на бюрокрацията и административната тежест върху бизнеса. Реформаторите сме заложили в програмата си да отпадне задължението на гражданите и бизнеса да подават документация, с която държавата може да се снабди по служебен път, както и замяна на разрешителните режими с уведомителни, където е целесъобразно, каза още Бойка Маринска.

Не вярвайте на празни обещания, бъдете реалисти. От мен и Реформаторски блок няма да чуете това, което чувате от всички партии. Когато отидете да гласувате, спомнете си, че в пазарджишка област мандатите са девет. Задайте си въпроса кой какво е направил за регион Пазарджик. Нито един народен представител от 13 МИР не е представил отчет за извършена парламентарна дейност, посочи Маринска и отбеляза, че тя е единственият народен представител от 43-то Народно събрание, който на всеки шест месеца е отчитала дейността си публично.

Бойка Маринска  е човекът, който е оставил следа с работата си в Народното събрание, каза Тодор Джамбов-кандидат за народен представител от листата на Реформаторски блок /БНД/. Хората са тези, които трябва да определят дневния ред на народните представители, заяви още той.

Пред екипа на фирма „Ингилиз“ говори и кандидатът за народен представител от Пещера Пею Търпоманов /ДБГ/, който заяви, че през годините Реформаторски блок е показал, че е политическа коалиция, която смело отстоява позициите си и прави крачки в правилната посока. „Ние сме хора с работещи решения“, каза още Търпоманов.

Обувна фабрика „Ингилиз“ е една от най-добре работещите обувни фирми в гр. Пещера. В момента в производството са заети над 70 работници.

 Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!