Проблемите са видими и ясно очертани. Предизборната платформа на Коалиция „БСП за България“ е достатъчно детайлно разработена, предлагайки път за решаването им. Тя може да стане програма за управление, ако ни се доверите, но ние не си правим илюзията, че промяната ще стане за един мандат. Това каза водачът на листата в 13 ИР – Пазарджик Славчо Велков при срещата на кандидатите за народни представители с избиратели в гр.Батак на 14 март.

15бсп1

Той представи всеки от тях, подчертавайки:  „Нашият морал е различен, той е опрян на корените ни – и в културата, и в духовността, и в българщината“.

Болката ми е, че младите хора не искат да живеят в България. В предизборната платформа на Коалиция „БСП за България“ е помислено и за младите, и за достоен живот на възрастните, каза кандидат-депутатът Надя Клисурска.

Ако следващото правителство не помисли за малките общини, нищо няма да се промени, заяви кметът на Батак Петър Паунов. Той запозна кандидатите за народни представители с проблемите на общината, като изтъкна острата нужда от децентрализация.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!