ГЕРБ не разделя хората по партийна принадлежност, искаме да спечелим сърцата на хората, но не под натиск, заяви в Сърница зам.-председателят на ГЕРБ и шеф а презиборния щаб на партията Цветан Цветанов. Той допълни, че разделението в обществото, наложено от ДПС и ДОСТ.

“В тези региони е важно развитието на образованието, земеделието  и  горското стопанство. Това са и регионалните ангажименти на ГЕРБ”, посочи Цветан Цветанов пред членовете и симпатизантите на ГЕРБ в  Сърница.

Той заяви още, че по времето на двата кабинета “Борисов” в Сърница са реализирани над 20 проекта.

Изграден е пътят в местността Бърдуча до Кантона на обща стойност 1.6 млн. лева. От фонда за бедствия и аварии са отпуснати 300 000 лв. за изграждане на резервоар за питейна вода и е подменен външен водопровод на две улици. Изградената улица „Доспатска“ също е на стойност 300 000 лева.  Построен е детски парк на стойност 28 000 лева. Осигурен е изнесен екип на спешна помощ. По ОП “Развитие на човешките ресурси“ са реализирани проекти за над 500 000 лева, избори успехите на ГЕРБ в Сърница местният общински ръководител Мустафа Аликанов.

Той благодари на Цветанов за направеното от него лично дарение от 30 000 лева за саниране на училището в Сърница. “Това са реални решения за хората и съм убеден, че жителите на региона ще ни подкрепят с номер 11 в бюлетината”, заяви Цветан Цветанов.

На срещата присъстваха още кандидатът за народен представител Димитър Гечев и областният координатор на Пазарджик  Найден Шопов.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!