Панагюрище е по-различен район от другите в област Пазарджик. Проблемите не са съизмерими, тъй като тук има добре работещи предприятия.  Така започна изложението си пред  избиратели  водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ Славчо Велков на 20 март.  Той направи кратък анализ на предизборната кампания, като обясни, че коалиция с ГЕРБ след  изборите не е възможна. Славчо Велков представи кандидатите за народни представители и заяви, че предизборната платформа на  Коалиция „БСП за България“ може да стане управленска програма само при убедителна победа на 26 март. Има ли решителна победа, няма да козируваме на олигархията, заяви водачът на листата.

21бсп1

Много накратко опорните точки от предизборната платформа обясни панагюрецът проф.Никола Манев, който е от гражданската квота и е на седмо място в листата. Някои, които ни сочат вярната посока, нека знаят, че ние оттам се връщаме, каза той, визирайки образователната сфера, културата и духовността, които изграждат ценностната система. Мнението си проф.Манев илюстрира с няколко примера от Панагюрище преди години.

Проф.Никола Манев е човек, който може да пише закони. В Народното събрание трябва да има качествени хора като него, за да стане желаната промяна, заяви полк.Пандали Бозаджиев. Той подчерта, че Славчо Велков е български офицер, който е бил на „предния фронт“.

Таня Благова, директор на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт в Пазарджик и кандидат-депутат от гражданската квота, благодари на учителите от Средно училище „Нешо Бончев“ за професионализма и гражданската позиция, която са проявили преди месеци, написвайки становище по поредния абсурд на просветното министерство.

„Не се притеснявам да кажа, че през последните години община Панагюрище беше забравена от централната власт. Най-хубавите неща, които са се случвали в община Панагюрище, са били благодарение усилията на депутати от БСП“, коментира Станимир Велчев. Той посочи няколко големи инфраструктурни проекта, като открои водопровода и язовир „Луда Яна“. Очакваме да продължите добрата традиция, която поставиха народните представители от БСП преди вас, заключи Велчев.

Последваха въпроси за политиката на доходите, на които бяха дадени конкретни отговори от кандидат-депутатите на Коалиция „БСП за България“

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!