„Основните социални проблеми в България са ниските заплати, пенсии и обезщетения за отглеждане на дете. Там ще бъдат съсредоточени нашите усилия, така че хората най-после да усетят, че държава има и че тази държава я е грижа как живеят българските граждани.“ Това каза кандидатът за народен представител Йордан Младенов на среща с жителите на с. Смилец. Зададените към него въпроси бяха свързани предимно с ниските доходите и здравеопазването.

„Имаме право на достъпно лечение и всички сме потърпевши от проблемите. Ще се иска много работа, но отнякъде трябва да се започне промяната в здравеопазването“, каза Младенов и представи конкретните предложения на „БСП за България“ за достъпно и качествено лечение. „Искаме ли да живеем в неравенство и безпътица, или искаме да си върнем националното и човешко достойнство, и да имаме надежда“, попита той и призова за хората да поискат промяна на 26 март с бюлетина №10.

По време на срещата Йордан Младенов представи и предложенията, които „Коалиция БСП за България“ прави в образованието, земеделието и икономиката. „Нашият план е за силна и развиваща се България. С правила и ред. За България, в която има грижа за възрастните хора и работа за младите. За България с икономика, образование, здравеопазване и земеделие. Можем да го постигнем заедно на 26 март, изрази увереност вторият в листата Йордан Младенов. „Вече доказахме на президентските избори, че чуваме гласа на хората. Те пожелаха промяна. Румен Радев и Илияна Йотова бяха началото. Време е да продължим заедно този път към променена България, каза кандидатът за народен представител.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!