Йорданка Игнатова, астролог

20йорданка игнатова нова снимка

НЕПОИСКАНО ДОБРО имаме тогава, когато давате съвети без да са ви ги искали, помагате безприкословно, дарявате и лишавате себе си от необходимите блага.

Губите ценно време, за да облагодетелствате другите, намесвате се пряко или коствено в живота на другите, без да са ви го искали.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ:

– Натоварвате се с негативизма им, кармичните дългове, които те тябва да отработят.
– Лишавате себе си от времето, което бихте използвали за себе си или неща, които неотложно трябва да свършите.
– Чувствате се отпаднали, защото силите ви са изсмукани в насока различни проблеми, които искате да разрешите вместо въпросното лице, на което искате да помогнете.
– Дарявате своята положителна енергия, а в замяна получавате негативна.
– Вашата помощ я дарявате даром и затова тя няма да бъде оценена правилно.
– Всичко в природата е енергия. Всяка получена и отдадена енергия, адекватно трябва да се възстанови с равностойна. Ако постоянно давате от своята енергия, без да ви е била поискана и заплатена, то вие ще започнете да губите, да бъдете подлагани на изпитания, които няма да бъдат лесни, а дори може и да се разболеете от загубената енергия.

КАКВО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ:

– Дарявайте безприкословно в мащабни дарителска кампании, най-много до 10% от доходите си.
– На семейството и роднините се помага, когато ви потърсят за помощ, а на децата до пълнолетие безприкословно / изключвам кризистни ситуации, в които се изисква спешна намеса /.
– Не случайно има една поговорка, която дори покойната Маргарет Тачър много често употребяваше “Само сиренцето в капана за мишки е безплатно“. Парите са енергия, равностойна на вашия труд. В космоса нищо не се губи, а само се видоизменя и навярно вие не искате за положително отдадената енергия да получите негативна или да отдадете своята без да можете да я възстановите с адекватна на нея.