Младата звезда на Левски(София) Божидар Краев, който е на половина ветренец уважи 60-годишния юбилей от зараждането на футбола в град Ветрен. Сред гостите на тържеството беше и новоизбраният народен представител от гражданската квота на ГЕРБ в Септемврийско Даниела Малешкова. Тя честити на ветренци годишнината на ФК Вихър и предаде най-сърдечни поздравления от името на общинския кмет Марин Рачев, който по това време присъстваше на великденските чествания в Септември.

Както вече съобщихме Марин Рачев се отчете с пълна екипировка на отбора. За футболистите той осигури маркови анцузи на италианския концерн за спортна екипировка „Каppa”, които вчера бяха представени и ще бъдат раздадени на футболистите след брандирането им с логото на ФК Вихър.

От името на футболния клуба кметът на Ветрен Радослав Лютаков благодари на Марин Рачев за осигурените от него представителни анцузи за отбора и проводи по г-жа Малешкова благодарствен адрес за принос и подкрепа към футбола в град Ветрен. Звездата на Левски Божидар Краев също даде своята лепта към юбилея на ФК Вихър, подарявайки оригинална топка „Шампионска лига”.

От името на БФС Стефан Ненчев връчи на ФК Вихър юбилеен плакет, а 33-ма ветерани на клуба получиха грамоти и значки(златни, сребърни и бронзови) от футболната централа.
Като армаган Ненчев подари на ветренци още комплект футболни мрежи и няколко тренировъчни топки.

След тържеството на изкуствения терен в центъра на града се проведе станалият вече традиция великденски турнир по минифутбол за деца, жени и мъже.