Дуетната половинка на Румънеца – Енчев дойде днес в Пазарджик, за да презентира тридневния фестивал „Пазарджик Мези“, който ще се състои от 18 до 20 май в областния град. Причината да изберат нашия град се крие в незабравим спомен от концерт, послучай празника на Пазарджик. „Вашият град е много специален за нас и се радвам, че ние ще бъдем тук броени дни преди тазгодишният ви празник“, каза популярният изпълнител.

Подобна проява се организира за първи път тук, а успехът е гарантиран. Известният фестивал на балканската скара „СофияМези“ ще тръгне на турне и първата му спирка е Пазарджик, каза Енчев. Атрактивната програма е изпълнена с вкусна храна, много спорт и музика, както и занимания за деца. По негова преценка над 13 000 души ще проявят интерес към всички мероприятия от програмата. Това сочи досегашният му опит.

Турнири по белот и табла, атрактивен футболен двубой между известни изпълнители и общинари, състезание по надяждане, включително и с люти чушки са само част от събитията, с които е наситена тридневната програма.

Ето какво каза Енчев – ТУК

Над 1000 награди ще получат участниците във фестивала, като част от тях ще бъдат безплатни мезета и бира. В първия ден ще видим изпълнения на Румънеца и Енчев, Лео и Играта, Айс крийм, Скилър и Дичо. През втората вечер щафетата ще поемат Гъмзата и Йоанидис Агапитос, а в третата Бобан Здравкович и „Виво Монтана“. В третия ден още по обяд ще се включи и любимата изпълнителка на „Бяла роза“ – Славка Калчева.