Две актуални теми ще коментираме днес – ползата от елегантните вещи, които винаги са на мода и изкуството на интернет шопинга.

В какво се състои прелестта на универсалните вещи? Създават стройна и красива форма на вашата фигура, съчетават се с абсолютно всичките ви дрехи и вещи и не на последно място – с тяхна помощ можете да създадете МНОГО, наистина стилни визии. Освен това – вечно актуални са, не излизат от мода, изглеждат шик, и в същото време са достъпни като цена. Универсалните вещи – без тях никога няма да имаме класен гардероб. Истината е, че гардеробът ни винаги ще изглежда празен, когато в него нямаме универсални вещи. Няма значение колко ярки, сложни, креативни и запомнящи се дрехи с различни десени и щампи имате в шкафа. Ако в него нямате универсални вещи – смятайте гардероба за празен! Именно универсалните, базови и стилни дрехи ще ви дадат възможност да създадете десетки разнообразни визии. Ще кажете обаче, че магазините са пълни с толкова разнообразни дрехи. Вие от своя страна също търсите разнообразие и не разбирате напълно коя дреха би била успешно вложение.

В днешното забързано време голямо предимство е паразуването он-лайн. Защо интернет шопинга е идеален? Сигурна съм, че вече сте си отговорили сами – удобно сравнявате отстъпките на качествени дрехи от различни брандове, седейки у дома на дивана, в креслото – избирате вещи, без да е необходимо да излизате. Плащате при доставката и печелите безценно време за семейството, децата си и истински важните неща.

В следващите няколко реда ще ви предложим топ 5 на универсалните дрехи, които можете да си купите по интернет.

  1. Черна жилетка

Тя е като подарък за всяка фигура. С издължаващ силует, прикрива закръгленото коремче или наедрелия ханш.  В кои случаи е подходяща? Тя може да се комбинира с класическа бяла блуза и черен панталон – за създаване на строга визия, или  блуза със свободна кройка и тъмни дънки – за casual стил.

  1. Черна кожена пола

Тя е истинско чудо! Придава отлична форма на фигурата, визуално издължава бедрата и повдига задните части. В кои случаи е подходяща? Можете да носите полата в офиса или например на разходка с приятели. За да създадете бизнес визия я комбинирайте с риза или поло, а за ежедневна визия – с блузи или топове.

За какъв стил подхожда? Идеална е за всеки стил. Строгият стил отразява класиката. Кожата – може да се прояви и в етно стил, както и в романтичния. Контраста на груба кожа с нежни аксесоари изглежда много впечатляващо. Всяка допълнителна креативна вещ ще изглежда красива с тази пола.

  1. Прави дънки

Тези дънки визуално правят краката ви да изглеждат слаби и дълги. По-дълбоката кройка на талията буквално ще скулптурира фигурата ви. Дънките са изработени от смесени влакна, една материя подходяща за ежедневния ви комфорт и увереност в перфектен външен вид. За кои случаи са подходящи? В комбинация с риза, сако и обувки с високи токчета, можете да ползвате дори в офис визията, стига дресс кода да го позволява, а ако сложите удобни обувки или маратонки – всеки знае, че са идеални за разходки.

4.TOP

Още един подърък за фигурата. Тътоп създава въздушност и лекота. Плюс фактът, че маскира някои подробности, като например, че крие липсата на талия или малкото коремче. Много практично е ако можете да регулирате дължината на презрамките. В кои случаи е подходящ? Най-добрите комбинации са с черна пола тип молив, дънки, панталони в класическо черно или сиво.

5. Кубинки

Какъв ефект създават? Черните кожени обувки ще помогнат за създаването на „брутални“ комплекти и да дадете воля на младостта. В кои случаи са подходящи? В комбинация с прави дънки са класика. Също така много хубаво изглеждат визиите с рокля и кожено яке. Да, кубинките винаги се комбинират идеално черни кожени якета. Поиграйте си с контраста: Да се носят с дълги поли или рокли – това е същевременно женствено и леко дръзко.

Надявам се, че сте се вдъхновили от избора на тези класически, универсални дрехи.