Пазарджишките пенсионерски клубове се увеличиха с още един, след като днес на ул. „Тинтява“ в кв. „Запад“ бе открито дванадесетото поред помещение, в което да се събират възрастните хора. Още  от десет сутринта улицата бе огласена от фолклорни песни и хора, които събраха бъдещите обитатели на сградата. Вижте още – ТУК

Междувременно преминаващите по пътя леки автомобили бяха отклонявани, за да може танцуващите да не бъдат обезпокоени. Изключение направи странно пътно – превозно средство теглено от кон. Стопанинът му не прояви интерес към събитието, въпреки че по възрастови показатели отговаряше на изискванията.

IMG_0857

Гости на тържеството бяха Джинка Анова, Димитрия Церова и кметът Тодор Попов. Уважение към новата придобивка показаха и представители на други пенсионерски клубове от града.

IMG_0853

Помещението събира седемдесет човека и отдавна е мечта за жителите на квартала, разказа председателката Бонка Рангелова. Тя горещо благодари на общината за грижите, които полага за тяхната общност и още – ТУК .

IMG_0871

Тържественото откриване стана на фона на „Многая лета“, а лентата бе прерязана от кмета Тодор Попов.

Той пожела на пенсионерите да бъдат все така задружни, да се събират и да организират собствени събития, които да правят живота им по-лек. Ето още какво каза той – ТУК

IMG_0862

IMG_0866

IMG_0881IMG_0883IMG_0885

Част от певческата група на Пенсионерски клюб №6

IMG_0880

Художничката Костадинка Димова също бе решила да присъства на откриването на клуба.