Имах честта и отговорността година и половина да бъда председател на Областен съвет на БСП – Пазарджик. За това време заедно преживяхме и загуби, и победи, изправяхме се пред различни предизвикателства, но това, което вярвам, че успяхме да направим е един сплотен и силен екип.

Искам да благодаря за доверието, което ми бе гласувано преди година и половина да застана начело на Областния съвет. За този период се опитах да стана част от всяка една организация, да се запозная с проблемите на хората във всяка една община отблизо, да се срещна с колкото се може повече от тях, да присъствам на всяко едно събитие, на което бях поканен, да съдействам с всички сили, там където е било необходимо, без да пестя време и енергия.

Желая на новия областен председател да продължи тази посока на работа. Да има близка връзка с организациите по места, да бъде активен в обществото, да подаде ръка на нови хора, да има кураж да отстоява позиции, за да може гласът на Областен съвет на БСП да се чува. И накрая, но не на последно място, бих искал да уверя, че и като народен представител ще направя всичко възможно да съм полезен на хората от област Пазарджик, които ме подкрепиха.